Gå videre til innholdet

Betal senere med Klarna

  Vilkår for bruk

  Vilkår for tjenesten

  OVERSIKT
  Dette nettstedet drives av diloza.com. diloza.com tilbyr dette nettstedet, inkludert all informasjon, verktøy og tjenester som er tilgjengelig fra dette nettstedet til deg, brukeren, under forutsetning av at du godtar alle vilkår, betingelser, retningslinjer og merknader som er angitt her.

  Ved å besøke nettstedet vårt og/eller kjøpe noe fra oss, engasjerer du deg i vår "tjeneste" og samtykker i å være bundet av følgende vilkår og betingelser ("tjenestevilkår", "vilkår"), inkludert de ytterligere vilkårene og betingelsene og retningslinjene som er referert til her og/eller tilgjengelig via hyperkobling. Disse tjenestevilkårene gjelder for alle brukere av nettstedet, inkludert, men ikke begrenset til, brukere som er nettlesere, leverandører, kunder, selgere og/eller bidragsytere av innhold.

  Les disse tjenestevilkårene nøye før du går inn på eller bruker nettstedet vårt. Ved å gå inn på eller bruke noen del av nettstedet godtar du å være bundet av disse tjenestevilkårene. Hvis du ikke godtar alle vilkårene og betingelsene i denne avtalen, kan du ikke få tilgang til nettstedet eller bruke noen tjenester. Hvis disse tjenestevilkårene anses som et tilbud, er aksept uttrykkelig begrenset til disse tjenestevilkårene.

  Eventuelle nye funksjoner eller verktøy som legges til i den nåværende butikken, er også underlagt tjenestevilkårene. Du kan når som helst se den nyeste versjonen av tjenestevilkårene på denne siden. Vi forbeholder oss retten til å oppdatere, endre eller erstatte deler av disse tjenestevilkårene ved å legge ut oppdateringer og/eller endringer på nettstedet vårt. Det er ditt ansvar å sjekke denne siden med jevne mellomrom for endringer. Din fortsatte bruk av eller tilgang til nettstedet etter at eventuelle endringer er lagt ut, innebærer at du godtar disse endringene.

  Butikken vår ligger hos Shopify Inc. De gir oss den nettbaserte e-handelsplattformen som gjør det mulig for oss å selge våre produkter og tjenester til deg.

  AVSNITT 1 - VILKÅR FOR NETTBUTIKKEN
  Ved å godta disse vilkårene for bruk erklærer du at du er minst myndig i den staten eller provinsen du bor i, eller at du er myndig i den staten eller provinsen du bor i, og at du har gitt oss ditt samtykke til å la noen av dine mindreårige pårørende bruke dette nettstedet.
  Du kan ikke bruke våre produkter til ulovlige eller uautoriserte formål, og du kan heller ikke, ved bruk av tjenesten, bryte noen lover i din jurisdiksjon (inkludert, men ikke begrenset til, lover om opphavsrett).
  Du må ikke overføre ormer, virus eller annen destruktiv kode.
  Brudd på eller overtredelse av noen av vilkårene vil føre til umiddelbar oppsigelse av tjenestene dine.

  AVSNITT 2 - GENERELLE VILKÅR
  Vi forbeholder oss retten til når som helst å nekte noen å bruke tjenesten, uansett grunn.
  Du er innforstått med at innholdet ditt (ikke inkludert kredittkortinformasjon) kan overføres ukryptert og involvere (a) overføringer over ulike nettverk og (b) endringer for å overholde og tilpasse seg tekniske krav til tilkoblede nettverk eller enheter. Kredittkortopplysninger krypteres alltid under overføring over nettverk.
  Du samtykker til ikke å reprodusere, duplisere, kopiere, selge, videreselge eller utnytte noen del av tjenesten, bruk av tjenesten eller tilgang til tjenesten eller noen kontakt på nettstedet som tjenesten leveres gjennom, uten uttrykkelig skriftlig tillatelse fra oss.
  Overskriftene som brukes i denne avtalen, er kun tatt med for enkelhets skyld og skal ikke begrense eller på annen måte påvirke disse vilkårene.

  AVSNITT 3 - INFORMASJONENS NØYAKTIGHET, FULLSTENDIGHET OG AKTUALITET
  Vi er ikke ansvarlige hvis informasjonen som gjøres tilgjengelig på dette nettstedet, ikke er nøyaktig, fullstendig eller aktuell. Materialet på dette nettstedet er kun ment som generell informasjon og skal ikke brukes som eneste grunnlag for å ta beslutninger uten å konsultere primære, mer nøyaktige, mer fullstendige eller mer aktuelle informasjonskilder. Enhver tillit til materialet på dette nettstedet skjer på egen risiko.
  Dette nettstedet kan inneholde historisk informasjon. Historisk informasjon er nødvendigvis ikke oppdatert og er kun ment som referanse. Vi forbeholder oss retten til å endre innholdet på dette nettstedet når som helst, men vi er ikke forpliktet til å oppdatere informasjonen på nettstedet. Du samtykker i at det er ditt ansvar å følge med på endringer på nettstedet vårt.

  AVSNITT 4 - ENDRINGER I TJENESTEN OG PRISER
  Prisene på våre produkter kan endres uten varsel.
  Vi forbeholder oss retten til når som helst å endre eller avslutte tjenesten (eller deler av eller innholdet i den) uten varsel.
  Vi er ikke ansvarlige overfor deg eller noen tredjepart for endringer, prisendringer, suspensjon eller avvikling av tjenesten.

  PUNKT 5 - PRODUKTER ELLER TJENESTER (hvis aktuelt)
  Visse produkter eller tjenester kan være tilgjengelige utelukkende online via nettstedet. Disse produktene eller tjenestene kan ha et begrenset antall og kan kun returneres eller byttes i henhold til våre retningslinjer for retur.
  Vi har gjort vårt ytterste for å vise så nøyaktig som mulig fargene og bildene av produktene våre som vises i butikken. Vi kan ikke garantere at din dataskjerms visning av farger vil være nøyaktig.
  Vi forbeholder oss retten til, men er ikke forpliktet til, å begrense salget av våre produkter eller tjenester til enhver person, geografisk region eller jurisdiksjon. Vi kan utøve denne retten fra sak til sak. Vi forbeholder oss retten til å begrense antallet produkter eller tjenester vi tilbyr. Alle beskrivelser av produkter eller produktpriser kan endres når som helst uten varsel, etter vårt eget skjønn. Vi forbeholder oss retten til å avvikle ethvert produkt når som helst. Ethvert tilbud om et produkt eller en tjeneste på dette nettstedet er ugyldig der det er forbudt.
  Vi garanterer ikke at kvaliteten på produkter, tjenester, informasjon eller annet materiale som du kjøper eller får tak i, vil oppfylle dine forventninger, eller at eventuelle feil i tjenesten vil bli rettet.

  SEKSJON 6 - NØYAKTIGHET AV FAKTURERINGS- OG KONTOINFORMASJON
  Vi forbeholder oss retten til å avvise enhver bestilling du gjør hos oss. Vi kan, etter eget skjønn, begrense eller kansellere antall kjøp per person, per husstand eller per bestilling. Disse begrensningene kan omfatte bestillinger som er plassert av eller under samme kundekonto, samme kredittkort og/eller bestillinger som bruker samme fakturerings- og/eller leveringsadresse. Hvis vi endrer eller kansellerer en bestilling, kan vi forsøke å varsle deg ved å kontakte e-postadressen og/eller faktureringsadressen/telefonnummeret som ble oppgitt da bestillingen ble gjort. Vi forbeholder oss retten til å begrense eller forby bestillinger som etter vårt skjønn ser ut til å være plassert av forhandlere, videreselgere eller distributører.

  Du samtykker i å oppgi oppdatert, fullstendig og nøyaktig kjøps- og kontoinformasjon for alle kjøp som gjøres i butikken vår. Du samtykker i å oppdatere kontoen din og annen informasjon, inkludert e-postadresse, kredittkortnummer og utløpsdato, slik at vi kan fullføre transaksjonene dine og kontakte deg ved behov.

  Du finner mer informasjon i våre retningslinjer for retur.

  AVSNITT 7 - VALGFRIE VERKTØY
  Vi kan gi deg tilgang til tredjepartsverktøy som vi verken overvåker eller har noen kontroll over.
  Du erkjenner og samtykker i at vi gir deg tilgang til slike verktøy "som de er" og "som tilgjengelige" uten noen form for garantier, erklæringer eller vilkår av noe slag og uten noen form for godkjenning. Vi har ikke noe som helst ansvar som følge av eller i forbindelse med din bruk av valgfrie tredjepartsverktøy.
  All bruk av valgfrie verktøy som tilbys via nettstedet, skjer helt og holdent på egen risiko og etter eget skjønn, og du bør forsikre deg om at du er kjent med og godkjenner vilkårene for verktøyene som tilbys av den eller de aktuelle tredjepartsleverandørene.
  Vi kan også i fremtiden komme til å tilby nye tjenester og/eller funksjoner via nettstedet (inkludert lansering av nye verktøy og ressurser). Slike nye funksjoner og/eller tjenester skal også være underlagt disse tjenestevilkårene.

  AVSNITT 8 - LENKER TIL TREDJEPARTER
  Visse typer innhold, produkter og tjenester som er tilgjengelige via tjenesten vår, kan inneholde materiale fra tredjeparter.
  Tredjepartslenker på dette nettstedet kan lede deg til tredjeparts nettsteder som ikke er tilknyttet oss. Vi er ikke ansvarlige for å undersøke eller evaluere innholdet eller nøyaktigheten, og vi garanterer ikke og vil ikke ha noe ansvar for materiale eller nettsteder fra tredjeparter, eller for annet materiale, produkter eller tjenester fra tredjeparter.
  Vi er ikke ansvarlige for eventuelle skader knyttet til kjøp eller bruk av varer, tjenester, ressurser, innhold eller andre transaksjoner som gjøres i forbindelse med tredjeparts nettsteder. Les nøye gjennom tredjepartens retningslinjer og praksis og sørg for at du forstår dem før du gjennomfører en transaksjon. Klager, krav, bekymringer eller spørsmål vedrørende tredjepartsprodukter skal rettes til tredjeparten.

  AVSNITT 9 - BRUKERKOMMENTARER, TILBAKEMELDINGER OG ANDRE INNSENDINGER
  Hvis du, på vår forespørsel, sender visse spesifikke bidrag (for eksempel bidrag til konkurranser) eller uten forespørsel fra oss sender kreative ideer, forslag, forslag, planer eller annet materiale, enten det er på nettet, via e-post, post eller på annen måte (samlet kalt "kommentarer"), samtykker du i at vi når som helst og uten begrensninger kan redigere, kopiere, publisere, distribuere, oversette og på annen måte bruke kommentarer som du sender til oss, i hvilket som helst medium. Vi er ikke og skal ikke være forpliktet til (1) å behandle eventuelle kommentarer konfidensielt, (2) å betale kompensasjon for eventuelle kommentarer eller (3) å svare på eventuelle kommentarer.
  Vi kan, men er ikke forpliktet til å overvåke, redigere eller fjerne innhold som vi etter eget skjønn anser som ulovlig, støtende, truende, injurierende, ærekrenkende, pornografisk, uanstendig eller på annen måte støtende, eller som bryter med noen parts immaterielle rettigheter eller disse tjenestevilkårene.
  Du samtykker i at kommentarene dine ikke krenker noen tredjeparts rettigheter, inkludert opphavsrett, varemerke, personvern, personlighetsrettigheter eller andre personlige eller proprietære rettigheter. Du samtykker videre i at kommentarene dine ikke skal inneholde injurierende eller på annen måte ulovlig, fornærmende eller uanstendig materiale, eller inneholde datavirus eller annen skadelig programvare som på noen måte kan påvirke driften av tjenesten eller et relatert nettsted. Du kan ikke bruke en falsk e-postadresse, utgi deg for å være en annen enn deg selv eller på annen måte villede oss eller tredjeparter med hensyn til opprinnelsen til eventuelle kommentarer. Du er ene og alene ansvarlig for alle kommentarer du skriver og deres nøyaktighet. Vi påtar oss ikke noe ansvar for kommentarer som er lagt ut av deg eller en tredjepart.

  AVSNITT 10 - PERSONOPPLYSNINGER
  Din innsending av personopplysninger gjennom butikken er underlagt vår personvernerklæring. For å se vår personvernerklæring.

  AVSNITT 11 - FEIL, UNØYAKTIGHETER OG UTELATELSER
  Av og til kan det være informasjon på nettstedet vårt eller i tjenesten som inneholder typografiske feil, unøyaktigheter eller utelatelser som kan gjelde produktbeskrivelser, priser, kampanjer, tilbud, fraktkostnader, leveringstider og tilgjengelighet. Vi forbeholder oss retten til å korrigere eventuelle feil, unøyaktigheter eller utelatelser, og til å endre eller oppdatere informasjon eller kansellere bestillinger hvis informasjon i tjenesten eller på et relatert nettsted er unøyaktig når som helst uten forvarsel (inkludert etter at du har sendt inn bestillingen din).
  Vi påtar oss ingen forpliktelse til å oppdatere, endre eller klargjøre informasjon i Tjenesten eller på et relatert nettsted, inkludert, men ikke begrenset til, prisinformasjon, med mindre loven krever det. Ingen spesifisert oppdaterings- eller oppdateringsdato i Tjenesten eller på et relatert nettsted skal tolkes som en indikasjon på at all informasjon i Tjenesten eller på et relatert nettsted er endret eller oppdatert.

  AVSNITT 12 - FORBUDT BRUK
  I tillegg til andre forbud som er angitt i tjenestevilkårene, er det forbudt å bruke nettstedet eller dets innhold: (a) til ulovlige formål; (b) til å oppfordre andre til å utføre eller delta i ulovlige handlinger; (c) til å bryte internasjonale, føderale, provinsielle eller statlige forskrifter, regler, lover eller lokale forordninger; (d) til å krenke eller krenke våre immaterielle rettigheter eller andres immaterielle rettigheter; (e) å trakassere, misbruke, fornærme, skade, ærekrenke, baktale, nedvurdere, skremme eller diskriminere basert på kjønn, seksuell legning, religion, etnisitet, rase, alder, nasjonal opprinnelse eller funksjonshemming; (f) å sende inn falsk eller villedende informasjon; (g) å laste opp eller overføre virus eller andre typer ondsinnet kode som vil eller kan brukes på en måte som vil påvirke funksjonaliteten eller driften av tjenesten eller et relatert nettsted, andre nettsteder eller Internett; (h) å samle inn eller spore andres personopplysninger; (i) for å spamme, phish, pharm, pretext, spinne, crawle eller skrape; (j) for obskøne eller umoralske formål; eller (k) for å forstyrre eller omgå sikkerhetsfunksjonene i tjenesten eller et relatert nettsted, andre nettsteder eller Internett. Vi forbeholder oss retten til å avslutte din bruk av tjenesten eller et relatert nettsted dersom du bryter noen av de forbudte bruksområdene.

  AVSNITT 13 - FRASKRIVELSE AV GARANTIER; ANSVARSBEGRENSNING
  Vi garanterer ikke at din bruk av vår tjeneste vil være uavbrutt, rettidig, sikker eller feilfri.
  Vi garanterer ikke at resultatene som kan oppnås ved bruk av tjenesten vil være nøyaktige eller pålitelige.
  Du samtykker i at vi fra tid til annen kan fjerne tjenesten på ubestemt tid eller avbryte tjenesten når som helst, uten å varsle deg.
  Du samtykker uttrykkelig i at din bruk av, eller manglende evne til å bruke, tjenesten skjer på egen risiko. Tjenesten og alle produkter og tjenester som leveres til deg gjennom tjenesten, leveres (med mindre det er uttrykkelig angitt av oss) "som den er" og "som tilgjengelig" for din bruk, uten noen form for representasjon, garantier eller vilkår av noe slag, verken uttrykkelig eller underforstått, inkludert alle underforståtte garantier eller vilkår for salgbarhet, salgbar kvalitet, egnethet for et bestemt formål, holdbarhet, tittel og ikke-krenkelse.
  Under ingen omstendigheter skal diloza. com, våre styremedlemmer, ledere, ansatte, tilknyttede selskaper, agenter, entreprenører, praktikanter, leverandører, tjenesteleverandører eller lisensgivere være ansvarlig for skader, tap, krav eller direkte, indirekte, tilfeldige, straffende, spesielle eller følgeskader av noe slag, inkludert, uten begrensning, tapt fortjeneste, tapte inntekter, tapte besparelser, tap av data, erstatningskostnader eller lignende skader, enten de er basert på kontrakt, erstatning (inkludert uaktsomhet), strengt ansvar eller annet, som oppstår som følge av din bruk av tjenesten eller produkter som er anskaffet ved hjelp av tjenesten, eller for andre krav som på noen måte er relatert til din bruk av tjenesten eller et produkt, inkludert, men ikke begrenset til, eventuelle feil eller utelatelser i innhold, eller tap eller skade av noe slag som oppstår som følge av bruk av tjenesten eller innhold (eller produkt) som er lagt ut, overført eller på annen måte gjort tilgjengelig via tjenesten, selv om du er informert om muligheten for dette. Fordi noen stater eller jurisdiksjoner ikke tillater utelukkelse eller begrensning av ansvar for følgeskader eller tilfeldige skader, skal vårt ansvar i slike stater eller jurisdiksjoner begrenses i den grad loven tillater det.

  AVSNITT 14 - SKADESLØSHOLDELSE
  Du samtykker i å skadesløsholde, forsvare og holde diloza.com og våre morselskap, datterselskaper, tilknyttede selskaper, partnere, ledere, direktører, agenter, entreprenører, lisensgivere, tjenesteleverandører, underleverandører, leverandører, praktikanter og ansatte skadesløse fra ethvert krav eller krav, inkludert rimelige advokatsalær, fra enhver tredjepart på grunn av eller som følge av ditt brudd på disse vilkårene for bruk eller dokumentene de inkorporerer ved referanse, eller ditt brudd på en lov eller en tredjeparts rettigheter.

  AVSNITT 15 - OPPHEVBARHET
  Hvis en bestemmelse i disse vilkårene for bruk anses for å være ulovlig, ugyldig eller ikke kan håndheves, skal denne bestemmelsen likevel kunne håndheves i den grad det er tillatt i henhold til gjeldende lov, og den delen som ikke kan håndheves, skal anses for å være skilt ut fra disse vilkårene for bruk, og en slik avgjørelse skal ikke påvirke gyldigheten og håndhevelsen av andre gjenværende bestemmelser.

  PUNKT 16 - OPPSIGELSE
  Partenes forpliktelser og ansvar som er pådratt før oppsigelsesdatoen, skal i alle henseender overleve oppsigelsen av denne avtalen.
  Disse tjenestevilkårene gjelder med mindre og inntil de sies opp av deg eller oss. Du kan når som helst si opp disse tjenestevilkårene ved å varsle oss om at du ikke lenger ønsker å bruke tjenestene våre, eller når du slutter å bruke nettstedet vårt.
  Hvis du etter vårt skjønn unnlater, eller vi mistenker at du har unnlatt, å overholde et vilkår eller en bestemmelse i disse tjenestevilkårene, kan vi også si opp denne avtalen når som helst uten varsel, og du vil forbli ansvarlig for alle skyldige beløp til og med oppsigelsesdatoen, og/eller vi kan følgelig nekte deg tilgang til tjenestene våre (eller deler av dem).

  PUNKT 17 - HELE AVTALEN
  Unnlatelse fra vår side av å utøve eller håndheve en rettighet eller bestemmelse i disse tjenestevilkårene skal ikke utgjøre et avkall på en slik rettighet eller bestemmelse.
  Disse tjenestevilkårene og eventuelle retningslinjer eller driftsregler som vi har lagt ut på dette nettstedet eller med hensyn til tjenesten, utgjør hele avtalen og forståelsen mellom deg og oss og regulerer din bruk av tjenesten, og erstatter alle tidligere eller samtidige avtaler, kommunikasjoner og forslag, enten de er muntlige eller skriftlige, mellom deg og oss (inkludert, men ikke begrenset til, eventuelle tidligere versjoner av tjenestevilkårene).
  Eventuelle tvetydigheter i tolkningen av disse tjenestevilkårene skal ikke tolkes mot den part som har skrevet dem.

  AVSNITT 18 - GJELDENDE LOV
  Disse tjenestevilkårene og eventuelle separate avtaler der vi leverer tjenester til deg, skal styres av og tolkes i samsvar med lovene i New Zealand.

  AVSNITT 19 - ENDRINGER I TJENESTEVILKÅRENE
  Du kan når som helst se den nyeste versjonen av tjenestevilkårene på denne siden.
  Vi forbeholder oss retten til, etter eget skjønn, å oppdatere, endre eller erstatte deler av disse tjenestevilkårene ved å legge ut oppdateringer og endringer på nettstedet vårt. Det er ditt ansvar å sjekke nettstedet vårt med jevne mellomrom for endringer. Din fortsatte bruk av eller tilgang til nettstedet vårt eller tjenesten etter at endringer i disse tjenestevilkårene er lagt ut, innebærer at du aksepterer disse endringene.

  AVSNITT 20 - KONTAKTINFORMASJON
  Spørsmål om tjenestevilkårene kan sendes til oss på:

  info@diloza.com