Fraktpolitikk

HVA ER FRAKTKOSTNADENE?

Diloza tar seg av fraktkostnadene. Så du betaler ingen fraktkostnader.


KAN JEG SPORE LEVERANSEN MIN?
Ja, vi sender alle varene dine med Track & Trace. Du kan spore bestillingen din via siden for ordrestatus; du vil motta lenken via e-post når bestillingen din er sendt.

Det kan ta litt tid før Track & Trace-statusen blir tilgjengelig.

HVA ER LEVERINGSTIDENE?
Diloza har som mål å levere produkter raskt. Hvis du legger inn en bestilling på hverdager før kl. 17:00, vil vi prøve å behandle bestillingen din samme dag. Mange av varene våre sendes direkte fra leverandørene våre. Derfor er den gjennomsnittlige leveringstiden 5 - 7 virkedager.


HVA SKJER HVIS JEG IKKE ER HJEMME UNDER LEVERINGEN?
Hvis pakken din ikke kan leveres, vil den vente på deg hos et leveringsselskap i nærheten av deg i 7 dager (Bpost for belgiske bestillinger). Du vil motta et varsel fra sjåføren som angir hentestedet. Etter disse 7 dagene vil din lokale leveringstjeneste returnere forsendelsen til vårt lager.

FEIL ADRESSE
Det er kundens ansvar å sørge for at leveringsadressen som er oppgitt, er korrekt. Vi gjør vårt beste for å fremskynde behandling og forsendelse, så det er alltid et lite vindu for å korrigere en feil leveringsadresse. Ta kontakt med oss umiddelbart hvis du mener at du har oppgitt feil leveringsadresse.

TAPT ELLER STJÅLET PAKKE
Vi er ikke ansvarlige for tapte eller stjålne pakker. Hvis Track & Trace indikerer at pakken har blitt levert til adressen din, men du fortsatt ikke har mottatt bestillingen din, ber vi deg informere oss om dette. En etterforskning fra ditt lokale leveringsselskap vil bli igangsatt 14 dager etter den angitte leveringsdatoen, og vi vil holde deg oppdatert inntil etterforskningen er fullført.

Spørsmål om bestillingen din

Har du spørsmål om bestillingen din? Ta en titt på siden med ofte stilte spørsmål. Hvis spørsmålet ditt ikke er oppført der, er du velkommen til å kontakte oss.